Links: Spiritual/Alternative
8infinity8
Jeg har arbejdet med kosttilskud, alternativ behandling, personlig udvikling og mange andre ting i rigtig mange år. Har klienter både i Hvalsø og i privaten.

Jeg er uddannet :

* Åndelig supervisor
* healer
* Meditationslærer
Aloe Vera produkterne har jeg brugt selv i ca. 14 år! Jeg har rigtig gode erfaringer med både vores cremer, aloe vera drik og vores kosttilskud.

Jeg kan derfor varmt anbefale forever living aloe vera produkter, og kommer gerne ud til både private men også i virksomheder.
Dato for tilføjelse: 28.01.14 Besøg: 2827
5 Ways To Have Amazing and Other-Worldly Lucid Dreams
Lucid Dreaming is a powerful tool for exploring reality on a deeper level including the non-physical astral planes. Dreaming is also a pre-requisite for being able to live a grounded, strong and pure spiritual life. Those who can dream well are able to become spiritually enlightened, understand themselves on a deeper level, take command of their lives, manifest positive circumstances as well as being able to explore the non-physical counterpart of the Universe.
Dato for tilføjelse: 05.09.14 Besøg: 2619
SoliDanmark
I danmark har vi en stærk kultur indenfor lægeverdenen. Dette bevirker at medlemmer af den danske lægestand nyder godt af en solid støtte via denne stærke kultur. Dette giver på mange måder en stor tryghed. Denne kultur omfatter både behandlings-kultur, ”paradigme-kultur” samt kultur for kollegialitet og pleje af interesser og specialer. Imidlertid giver denne stærke kultur også udfordringer i form af meget stor inerti, når det handler om implementering af nye paradigmer og f.eks. behandlingsmetoder til trods for omfattende ny (såvel som gammel!) forskning i ikke etablerede metoder.
Dato for tilføjelse: 19.11.14 Besøg: 2713
spirituelhealing
Jeg kan skabe kontakt med de afdøde men jeg kan ikke selv bestemme hvem jeg har kontakt med. Det er ikke vores lod at bestemme den slags – Det lader vi den Åndelige verden om at bestemme.
Jeg kan ”snakke ” med dem og fremskaffe beviser på hvem det er og jeg kan få et budskab igennem.
Dato for tilføjelse: 16.01.16 Besøg: 2085